Vidio melayu kerani pasaraya main dengan bangla

Posted by / 21-Jan-2015 23:44

Aku sampai di Jeti Lumut pukul tengahari, terus aku tahan teksi menuju ke Sitiawan. Aku katakan Az yang telepon aku sebab aku tau takda orang lain yang panggil aku Izal melainkan Datin Hazlina. I balik nie pon emergency jek nie sebab ade urusan sikit nak diselesaikan kat sini.

Turun di KFC dan makan kejap, lepas tuh dari satu supermarket ke satu supermarket aku merayap.

Aku bangun dan terus cari bohsia simpanan aku yg bernama Jem.

Kacau salesgirl kat supermarket tadi pun macam nak tak nak aje. Yang telepon tuh bukannya bini aku tapi Datin Hazlina.

Aku pun tahan cab menuju ke Manjung sebab ada satu supermarket baru bukak dekat ngan area perumahan.

Dia bertanya latarbelakangku dan tanya samada aku dah ada girlfriend. Sebenarnya dalam hati memang aku nak sangat main dengan Az malam nih tapi apa boleh buat bini ada. Aku keluarkan dan aku masukkan semula dalam mulut ku.

Aku kata aku masih solo tapi Susan mengusik takkan lelaki handsome macam aku tak ada girlfriend. Aku pun bodeklah kata sebab dia bijak, cantik, menarik dan sexy.

vidio melayu kerani pasaraya main dengan bangla-34vidio melayu kerani pasaraya main dengan bangla-30vidio melayu kerani pasaraya main dengan bangla-45

Read the rest of this entry » Ini adalah sedutan kisah benar dari pengalamaan aku dengan seorang bohsia Subang.

One thought on “vidio melayu kerani pasaraya main dengan bangla”