Puki meleis sedap

Posted by / 26-Aug-2014 20:42

Ramai orang yang tak tahu-menahu tentang banyak isu perubatan.

Kalau aku keje gomen atau keje kat syarikat swasta - itu dah dikira makan duit haram dah tu, sebab buat aktiviti "extra-curricular" semasa bekerja. Iyo lah, sementara nunggu gotah tu kogheng kek tongah paneh, elok gak den ado dapek buek bondo lain yang berpekdah. Jumlah terkumpul yang perlu anda simpan hanyalah RM1,400 setiap seorang.3.

Setiap kali ditanya, setiap kali la aku mengeluh... Kalau dah tahu diri itu tiada kelayakan dalam bidang yang diperlukan, jangan la suka-suka memandai-mandai buat keje sebegini dik, bang, kak. Kalau produk kesihatan itu pulak boleh membahayakan kesihatan pesakit - kan ke dah jadi haram hasil keuntungan perniagaan sebegini? Madya Syed Zainal Husin Wafa, bekas Ketua Jabatan Anatomi di Fakulti Perubatan UKM, boleh terlibat dalam syarikat sebegini? I don't know the real answer, and whoever out there has any contact with the Prof., please ask him what the hell is going on with this bloody thing.

dan kengkadang menyumpah, dan sesekali terpancut jugak "doa" supaya scammers mat rempit yang menjual produk sebegini cepat-cepat mati accident sambil dia tengah buat wheelie (jadi kureng sket manusia yang kena racun daripada produk scam sebegini). Yang aku tahu, scam vitamin B17 ini dah ada terlalu lama di dalam dunia ni.

Berikut adalah pendapatan anda: RM600 (komisen anda) X 10 orang yang anda perkenalkan = RM6,000 sebulan (pendapatan anda). Pehal pulak nak duit orang lain untuk sponsor-kan pulak buat keje mulia sebegini? Skim piramid untuk pegi umrah ini amat sesuai untuk bahalol yang perasan dianya seorang Islam sejati dan dia pasti dia dah berjaya book siap-siap bilik hotel kat syurga - cuma sekarang kena pegi umrah dulu, mahu kasi feeling-feeling gitu, mahu kasi nangis-nangis kat depan kaa'bah gitu.

Adakah Tabung Umrah Dot Com ini boleh dijadikan sumber pendapatan atau Gaji Kedua untuk anda? Cuba anda bayangkan pendapatan anda jika anda memperkenalkan hanya 10 orang yang berminat untuk menunaikan umrah. [Reply]: Oi bang, kalau dah miskin tu, pegi la keje rajin-rajin carikan RM6,600 tu samdol woi. Setiap sorang anda mendaftar untuk pegi umrah dan anda kena kumpulkan RM1,400 setiap sorang. Kena cari 7 orang lain (yang jugak akan keluarkan RM1,400 setiap sorang) yang akan menderma RM600 kepada anda yang berusaha mencari mereka. eh, ada ke 5.7 juta orang Islam yang dungupiang dan tak sekolah, tapi sembahyang 5 waktu tonggang-langgang? tapi sapa pulak yang nak sponsor dia orang ni pegi umrah? mesti ada 40,353,607 orang pak sanggup lain yang boleh dikelentong brader. Untuk skim piramid 1 cari 7 downline sebegini, kat mana-mana level skimnya sangkut, 85.71428% tidak akan dapat apa-apa pulangan... Tapi dalam kes ini, kalau seseorang itu mencari pelanggan dan 7 pelanggan yang dicari itu pulak juga perlu mencari 7 pelanggan masing-masing, dan 49 orang itu pun perlu cari 343 orang lain, 2401, 16807, 117649, dan so on and so forth - untuk setiap pelanggan itu dapat pergi umrah, ITU SKIM PIRAMID TU BANG.

puki meleis sedap-39puki meleis sedap-61puki meleis sedap-55

Setiap seorang hanya perlu perkenalkan 7 orang dari rakan anda dan apabila rakan anda juga telah dapat menyumbangkan RM1,400 setiap seorang maka anda sudah dapat Pakej Umrah secara4.

One thought on “puki meleis sedap”

  1. Why is a ★••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••★ For a hookup call the admin, OR sms/whatsapp your details: NAME, AGE, LOCATION and the word “FELISTA” to 0726162180 Serious and willing 18 GUYS ONLY,jokers will be ignored.