Isteri2 melayu bogel

Posted by / 29-Jan-2016 16:37

Isteri2 melayu bogel

Terjadi laadegan seks macam mat saleh dalam bath tab. Masa tu posisi aku kat bawah dia kat atas masa tu tak yah romen romen dah, main sumbat jer kote aku dalam cipap dia. Bagi aku juga ini merupakan kejayaan aku bagi Malaysia. Best memang best la tapi seksa la aku kena henjut dengan dia. Tapi masa tu aku tak rasa nikmat sangat sebab lubang pantat dia tak ader pelinciran yg baik sebab, masa tu kami main dalam air. Dah tak der kerja, dia pun urut la badan aku dengan baby oil milik kawan baik aku yg aku pinjam malam tadi dengan nya. Aper boleh buat lubang pantat ader satu yg syok kat dia ader berbatang batang. Tiba tiba mata bertentang mata…hehheheh korang tau jer la mata bila dah bertentang mata, mulut pun memainkan peranan.Mula mula aku pun tak tau nak ikut rentak dia macam maner.Apabila aku berjaya mengesan biji kelentit dia, dengan rakus aku menjilat menggigit dan menyonyot biji kelentitnya.Nampaknya dia tak dapat menahan hentaman padu maut aku.Aku dah agak dah, mesti dia dah ready nak melayarkan kapal layar jalur gemilangnya. Aku terus mencium mulut dia macam mat saleh cium dalam tv. Aku pun terus menghayun bahtera aku selancarnya,sesekali itu dia memanjat ke atas badan aku untuk mengambil alih tahta. dari atas katil, ke bawah lantai aku kerjakan dia , sesekali dia kerjakan aku. Walaupun baru 17 tahun dia pandai memberi kerjasama yg baik. Dari aku kat atas dia kat bawah sampai aku kat bawah dia kat atas, doggy style, mengiring style semua style aku dah buat aku pun surrender la . haaaaaaaaaaaaahhh puas…memang puas hati… hilang segala rasa resah gelisah aku selama ini. Aku pun dah letih nak cerita, ini satu lagi aku nak cerita. Tetapi kisah benar yg terjadi antara aku dan dia Cuma aku dan dia jer yg tahu rahsia ini.Dari pandangan muka dia juga aku dapat melihat kepuasan yg dia kecapi. Pagi tu dia cerita la kat aku imiginasi seks dia ialah nak main kat dalam bath tab. Tetapi setelah didesak beberapa kali aku pun menurut. Ahhh aku urut sikit jer meraba lubang cipap dia lagi banyak. Tapi ini pengakuan ikhlas la dari hati aku, memang pengalaman nie satu pengalaman yg menarik dalam hidup aku, dia boleh dikatakan top ten the best seks action dalam list pompuan yg pernah aku henjut. the Brunei girl, you know who I am, and I know who you are.

So aku pun speaking Englishla walaupun berterabur.1 st aku Tanya dia, excuse me …are u malay??? Lepas tu dia jawab la yes I’m Malay… aku pun intro la diri aku kat dia. Dalam pada waktu yg sama ader la jugak kengkawan aku yg syok kat dia. Macam mana korang nak imagine kan kalau aku tak cerita. Kat sini pantat mat saleh memang banyak tapi udah tentu la bolos. Rasa macam nak gempa bumi dibuatnya kekuatan nafsu aku boleh dikatakan 10 kepada sekala rekter.

Bangga jugak hati aku maner tak nyer selama ini asyik rasa pantat bohsia Malaysia jer. Sampai jer kat rumah aku, aku terus jer call dia…hehhehe biasa la tambah ayat lagi.

Aku cakap la ngan dia …aper aku borak pun aku tak ingat….

Seperti yg diidamkan, dia memakai baju tidur berwarna ungu yg diikat kat pinggang. Lepas 5 minit aku pun dengan perlahan memasukan batang aku kedalam lubang pantatnya.

Dia tak memakai aper aper baju pun dalam baju tidur dia tu. Aku pun membuka ikatan baju tidur dia, maka terserlahla dua buah gunung daik bercabang dua miliknya dan lurah dendammiliknya yg bakal aku terjah. Kau bayangkan betapa sedapnya apabila batang pelir aku masuk kedalam pantatnya. Ini pekara biasa berlaku apabila pertama kali menjolok burit.

isteri2 melayu bogel-61isteri2 melayu bogel-74isteri2 melayu bogel-38

Tetapi pekara tersebut terhenti disitu kerana dia hendak pulang kerumah dia. Aku tau dia sebenarnya sudah mencapai tahap klimaks dia semasa aku menjilat jilat dan memasukan jari aku ke lubang pantat dia.

One thought on “isteri2 melayu bogel”

  1. offers a mobile version of their website, where you can add photos, view profiles, send messages, get texts when you receive a message, and pay for your membership, all from your smartphone.