Budak sekolah bulu cipap tak de tumblr dating millionaire women

Posted by / 06-Apr-2016 23:16

dlm pada aku mencium ija.gesel kan btg ku pada belahan cipap ija memperluas kan kangkangan nye.mulut ku menuruni dari mulut ija ke dada,ke perut.dan///…….emmmmm…..OOoooo HHHhhhhhhh………aaaaaaaaaabbbaanggggg….….///ija mengerang bila lidah ku menyentuh bahagian atas belahan nye.menguak kaki ija sepaya lebih luas kangkangan nye namun belahan cipa ija tetep tertutup rapat…ija cuba melarang aku dari menerus kan…Mulut ku terus je mencari puting tetek ija yg masih ditutupi baju ija..mulut ku menyedut nyedut puting ija sampai basah baju ija dia bahagian tetek ija.mengerang sambil melarangaku.walau pun ija melarang ku namun dia tak langsung menunjuk kan yg dia cuba untuk melepas kan dia…mungkin kesedapan nafsu dah mula menguasi ija.///…emmmm……baangg…..emm….jangannnn bang,…./// sambil aku mejilat tetek ija tangan ku menyingkap baju ija..makin lama makin tersingkap akhir sekali baju ija terlonggok di atas dada ija.tak dapat nak bukak semua.selak sampai dada je..mulut ku mancari semula mulut ija.ini ija mula membuka mulut ija…mulut ku mencari lidah ija…em….mulut ku menangkap lidah ija..emmm….sedut lidah ija kemulut ku…jilat lidah nye…lidah ija mula berlegar legar dlm mulut ku….bkn Ila tahu pun umah abg.." ye x ye jgk kan...." Em if mcm tu apa kata Ila iku abg ke rumah dlu so pasni bla Ila dtg lagi bleh Ila terus ke sana...." Aku bagi cdgn..." Emm ok la asalkan pasni abg nak beli barang yang Ila jual Ila x ksh la"Aku dah seronok bla tgk budak Ila nie mmg lurus betul..pun bawak la Ila pg umah aku...Umah aku kat tgkt 21 ingkat aas sekali...akupun duk sorg je kat umah tu coz bukan ape mmg ku x suka duk ramai2 nie..sepah umah je....sampai kat umah je aku pun tny Ila boleh igt x camna nak daang umah aku..ckp boleh jerrrr...pun lega la n dlm hati mmg syok gler la....mulanyer pas je die tahu umah aku die pun terus nak balik..aku cakap kat die yang die xnak masuk dlu ke..je aku nak try test....tanpa aku duga die terus cakap "boleh jugak bang apa salahnyer lagipun sekarang baru kul 9 malam biasa ayah amik Ila dlm kul 2 pagi sebab ayah pg amik akak2 yang lain dulu, Ila pun dah penat ni bang..." dia cakap pada aku sambil die masuk ke dalam rumah...dalam hati gembira bukan kepalang lagi tambah plak kote aku nie bukan main lagi kembangnya...dlm umah aku pun mula la siasat budak ni dengan lebih terperinci..la aku tahu yang budak nie jual brg2 u bapak tiri dia yang suruh....akak2 die pun kena jual sekali...x ksh la aku yang penting budak nie dah ade dpn aku....tgk muka Ila nie mcm penat je so aku pun ckp dengan die "Ila kalu nak hilangkan penat pegi la mandi dlu..mandi nati bleh la kita borak2 lagi yer...." Ila x jwb die senyum je pastu die just tanya dengan aku bilik air mana...akupun gtau je la pada die....tanpa ckp pape die pun terus belalu n masuk ke bilik air, lama jgk die dlm tu, tp aku x kisah pun sebb tujuan aku suh die g mandi tu pun supaya die bleh cuci cipap die mana la tahu aku dpt pluang mlm tu..Kak ita pulak sekarang ni masih belajar kat tinggal lah awek ku,ija ,mak dan ayah dia..

……aaabaaangggggggg…aaaaaaaaaaaahhhhh………///ija medengus,aku gerak kan jari ku membuka belahan cipap ija….wow!!!! bila aku sedut kuat kuat biji kelentiti ija….lidah ku mula mencari lubang cipap ija…aku tekan sikit lidah ku masuk ke dalan belahan cipa ija..aaaa….terasa kehangatan cipap ija pada lidah ku.aku dapat rasa kan cipap ija bergerak gerak seolah olah mengemut lidah ku…Ok la geng meleret panjang sangat plak nati korg bosan...sebenarnya aku nak cerita yang aku ni suka pada budak pompuan yang bawah umur ni coz aku mmg suka yang jenis badan kecik2 ni..pelik kan aku nie????terus terang la aku gtau korang aku nie lain ckitt dengan orang lain coz aku suka pompuan yang kopek kecik bak kata orang yang jenis baru nak tumbuh tu lagi aku suka...kali melancap mesti aku akan bayangkan budak2 mcm ni..satu yang aku suka dorg ni bukan ape coz aku fikir senang ckit coz risiko budak tu mengandung rendah..org dah besar silap hari bln mengandung kan naya...if budak bleh la nak pancut dalam kan...satu cipap budak ni kan org kata manis so mesti sedap bila jilat...perghhhhh sedap siot....pengalaman aku main dengan budak nie bermula masa aku tgh jual burger dkt dgn umah aku.aku tgh lepak kat kedai aku tggu customer tbe2 datang sorg budak pompuan ni.ingt die nak bli burger rupe2nyer die nak jual barang...katanyer die ni dari umah ank2 yatim..x pecaya sangat sebenarnyer coz aku tahu kat bandar ni mcm2 jenis manusia ade..ntah2 budak ni anak sape ntah yang digunakan utk dptkan keuntungan..pun terus cakap kat die yg aku xnak beli barang yang die jual tp die merayu jgk minta aku kasihan kat die..dah agak mmg sah budak ni kena paksa jual brg nie coz beriye2 benar die..la if brg x untung mesti die kena marah sbb tu die merayu2 dengan aku...( Aku teka je la )"boleh la bang, beli la...kesiankan la saya lagipun dah jauh jln nie""xpe la dik lagipun abg x minat la barang2 yang adik jual nie"" Beli la bang....pleaseeeeeee"bila aku dengan je budak merayu macam u batang aku terus je mula mengembang..la dah la mmg aku suka dengan budak kan..perhati muka budak tu.hati aku kata bleh tahan jugak comel budak nie...tengok mulut die aku terus tebayang if batang aku duk dalam mulut die..mmg dah mula naik geram..aku xnak gelojoh..nak wat slow2 biar umpan ditarik ckit2 baru suspen...aku dah habis fikir aku pun ckp kat budak tu xpe la aku ambik la barang yang die jual tapi satu je la coz aku x minat barang2 lain...x clap aku aku beli masa tu kalendar harga di dalam 10 ringgit..iktkan hati mmg mahal gler la tp xpe nak dpt yang lebih mahal biar la melabur ckit.aku dlm hati..budak tu bla aku bayar je terus die senyum n ckap time kasih dengan aku..bla tengok budak tu senyum makin kembang la batang kote nie..pun tanya la nama dia sape n dia ckp nama dia Ila baru darjah 5..sekolah lagi rupanyerr....sebelum die blah dari ctu aku pesan pada budak tu aku nak tengok barang lain yang dia ada jual..ckp ada tapi x bawak tapi dia janji dengan aku if aku nak tengok dia akan bawakkan..punye la seronok mcm umpan dah nak masuk ni..mula main peranan..cakap kat die if die nak datang aku suh die datang n bawak barang tu ke rumah aku...." tp mcm mana Ila nak pg umah abg?ooohhhhhh…ooooohhhhh…….aaaaaaaaa…..oooohhhhh………aaaa…..baaanggg…….ooohhhh…aaaaaa…… air ija makin banyak kuar…sampai berbunyi clapclup clap clup….aa dekat 10 minit aku terasa lubang cipap ija mula mengemut btg ku dengan lebih makin kuat memeluk dan kaki ija makin kuat merangkul pinggang ku… Sampai sekarang nie awek aku tak tau yg aku ada hubungan adik dia…rupanye dlm diam ija memang suka kan aku….heheheh….sekarang nie aku ade simpan sluar dlm dan coli ija.ija yg bagi sendiri…dan ija plaing suka kalau aku jilat cipap dia sampai dia klimax….sekarang nie ija paling kuat sex…kalau aku tak mintak dia yg merengek nak…seminggu tu kenkadang sampai 4,5 kali….kalau tak dapat main pun dapat isap btg dan dapat main air mani aku dlm mulut dia dan pas tu dia telan dah aaaaa………..Sekarang nie aku dah dapat awek aku punye cipap plak…nanti aku cite kan macam maner awek aku serah kan sendiri cipap nye pada ku……

budak sekolah bulu cipap tak de tumblr-71budak sekolah bulu cipap tak de tumblr-7budak sekolah bulu cipap tak de tumblr-18

memang jarang gaun tido yg ija pakai tu..nampak puting tetek nye..nafsu aku terus menbuak buak..tangan aku terus mengurut ngurut btg yg sememang nye dah keras dari tadi…

One thought on “budak sekolah bulu cipap tak de tumblr”